نرخ و شرایط ویزای کشورها

مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)
شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس

2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)

3- واچر هتل شهر مقصد

4- بیمه نامه مسافرتی

5- بلیت رفت و برگشت

6- برای فرزندان زیر 18 سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری لازم است

7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا

8- ترجمه پرینت بانکی ویا معدل حساب

9- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه

10- ترجمه گواهی اشتغال به کار

11- آگهی ثبت شرکت ، روزنامه رسمی و پروانه کسب

12- گواهی سلامت پزشکی ویا آزمایش ایدز

13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات

14- ترجمه شناسنامه

15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید

16- ضمانت نامه بانکی بازگشت

17- کپی از همه مدارک

18- کارت پایان خدمت

19- ترجمه سند ملکی

20- سند ملکی

21- انگشت نگاری در سفارت

22- تمکن مالی

23- کپی کارت ملی

24- ترجمه کارت ملی

25- مصاحبه در سفارت

26- دعوتنامه

27- اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان

28- حضور مسافر در ایران و درصورت نیاز در سفارت

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.