مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای فرانسه
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
4- بیمه نامه مسافرتی
5- بلیت رفت و برگشت
6- برای فرزندان زیر 18 سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری لازم است
7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا
8- ترجمه پرینت بانکی ویا معدل حساب
9- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه 
11- آگهی ثبت شرکت ، روزنامه رسمی و پروانه کسب
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
16- ضمانت نامه بانکی بازگشت
17- کپی از همه مدارک
19- ترجمه سند ملکی
20- سند ملکی
21- انگشت نگاری در سفارت
22- تمکن مالی
25- مصاحبه در سفارت
28- حضور مسافر در ایران و درصورت نیاز در سفارت
 

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.

 

ویزای فرانسه  ویزای فرانسه

نوع ویزا قیمت (تومان) تحویل مدارک مورد نیاز

گردشگری

902,400 14 روز کاری

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 11, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 25, 28

 

قرارداد فروش روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.