مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)

شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تایلند
1- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
2- گذرنامه با امضا با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
3- واچر هتل شهر مقصد
5- بلیت رفت و برگشت
7- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی 5 میلیون تومان به بالا
13- شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات
15- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
23- کپی کارت ملی
28- حضور مسافر در ایران و درصورت نیاز در سفارت
 

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.

 

ویزای تایلند  ویزای تایلند

نوع ویزا قیمت (تومان) تحویل مدارک مورد نیاز

دو ماه سینگل عادی

526,400 3 روز کاری

01, 02, 03, 05, 07, 13, 15, 23, 28

شش ماهه مولتی

2,105,600 5 روز کاری

 

قرارداد فروش روادید (ویزا)

1- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همچون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
2- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
3- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
4- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
5- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
6- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
7- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
8- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
9- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
10- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
11- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
12- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
13- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
14- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
15- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
16- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
17- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می باشد.